Loading color scheme

SHIP SUPPORT TECHNICS BVBA

Sinds de oprichting eind 1998 wordt Ship Support gerund door 4 partners. Elk van hen heeft een verschillende specialiteit, waardoor een brede waaier aan kennis en ervaring aangeboden wordt.

Samen met ons gespecialiseerd team groeide Ship Support uit tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van yachtherstellingen en snel interventiewerk op zee.

Ship Support beschikt daarvoor over de nodige werkplaatsen: verwarmde spuit - en werkcabines, een werkplaats voor motoren en elektriciteit, een draai-, frees- en lasatelier, een afdeling houtbewerking en een ruime voorraad producten en materialen. Verder is er ook een mogelijkheid tot het stallen van vaartuigen op de buitenparking.

Voor het werk op zee beschikt Ship Support over meerdere snelle interventievaartuigen en een waaier aan materiaal: bergingspompen, duikmateriaal,  airlifts, allerhande patch en hijsmateriaal  maar eveneens side-scan apparatuur en onderwatercamera’s. Dit alles kan worden ingezet voor allerlei berging-, sleep- en duikwerk maar ook voor transport van personen en goederen op zee. 

Als officiële kustwachtpartner staat Ship Support mee in voor alle SAR  operaties ten westen van Oostende. Dit onder leiding van het Belgische MRCC.